Пропозиція на продаж: №7095
Дата надходження: 12/06/2023

Загальне найменування бізнесу:Продаж бізнесу з виробництва мінеральної води
Сфера діяльності:Харчова промисловість
Регіон України:Одеська область
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:260 000 USD
Термін існування бізнесу, років:13
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Виготовлення природної мінеральної води та безалкогольних напоїв.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Продається готовий бізнес із виробництва природної мінеральної води та безалкогольних напоїв в Одеській області. Виробництво розташоване біля траси Одеса – Київ, далеко від промислових підприємств, що дуже важливо для цього виду діяльності. У продаж бізнесу входять: - Виробниче приміщення (цех розливу) – 300 м.кв. Є технічний паспорт із правом прибудови додаткових приміщень. - Складські приміщення – 400 м.кв. - Офісне приміщення – 50 м.кв. - Артезіанська свердловина з дебетом 25 м3/годину (600 000 л/добу). - повністю укомплектована лінія розливу газованої води в тару 1,5 л. Продуктивність лінії розливу – 3000 бут/год. Дебіт свердловини дозволяє збільшити продуктивність у 5 разів – до 15000 бут/год. - електроенергія: дозволена електрична потужність 95 кв/год. Трансформатор 400 кв/година. Є можливість збільшити дозволену потужність. - У наявності всі дозвільні документи для провадження підприємницької діяльності. Підприємство сертифіковане. - Територія підприємства забетонована та огороджена. Проїзд від траси до підприємства - новий асфальт та залізничні плити. - Відсутні будь-які заборгованості, кредити.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Територія підприємства 0,56 га в оренді на 49 років із правом приватизації. Присвоєно кадастровий номер.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Додатково підприємство займається виробництвом та доставкою бутильованої води у тарі 18,9 л. Є клієнтська база та діючий інтернет магазин. За більшістю ключових запитів сайт знаходиться на 1-й сторінці органічної видачі Google. Продаж бізнесу з розливу мінеральної води шляхом переуступки 100% корпоративних прав підприємства.
Фотографії:





Контактна особа: Роман Євгенович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua