Пропозиція на продаж: №7102
Дата надходження: 17/11/2023

Площа земельної ділянки:Продаж земельної ділянки комерційного використання 0,2 га Бориспіль
Цільове призначення:Земельні ділянки під логістику, Земельні ділянки промислового призначення, Земельні ділянки готельного та оздоровчого призначення, Земельні ділянки торгового, офісного та розважального призначення, Земельні ділянки сфери послуг (ресторани, кафе, СТО та ін.)
Регіон України:Київська область
Можливість продажу частинами:нема%
Вартість земельної ділянки:220 000 USD
Опис комунікацій (е/енергія, водопостачання, каналізація, газ, інтернет тощо):е/енергія на ділянці, є можливість збільшення потужності. Газ поряд. Каналізація - городська.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про ділянку (можливі варіанти використання, переваги, сервітути та інше):Продаж земельної ділянки в Борисполі. Ділянка розташована в центрі на прохідному місці в районі нової багатоповерхової забудови. Є попереді розрахунки по будівництву споруди площею 3 000 м.кв. Гарне місце для розташування супермаркету, ТРЦ, медичної клініки, об'єктів сфери громадського харчування(ресторанів, кав'ярень, пабів), готелю, станції технічного обслуговування автомобілів, та інших об'єктів сфери послуг. Бориспіль - динамічно розвиваючеєся місто та є дуже преспективним для розвикту різноманітних бізнесів та інвестування в комерційну нерухомість в.т.ч. для подальшої здачі в оренду. Деталі по запросу.
Фотографії:

Контактна особа: Дмитро Олександрович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: dmitro@agbiz.kiev.ua