Пропозиція на продаж: №7099
Дата надходження: 15/11/2023

Загальне найменування бізнесу:Продаж гранітного кар'єру габро
Сфера діяльності:Будівництво, будматеріали, видобуток сировини
Регіон України:Житомирська область
Запропонована на продаж частка бізнесу, %:100%
Вартість бізнесу:600 000 USD
Основні напрямки діяльності, види продукції (товарів, робіт, послуг):Видобування габро, придатного для виготовлення блоків та виробництва з них облицювальних виробів, відходи придатні для виробництва каменю бутового та щебеню будівельного. Габро – чорний, дрібноструктурний вид гранітів з високою щільністю та дуже низьким водопоглинанням.
Активи у власності (основні засоби, обладнання, транспорт, товарні запаси, дебіторська заборгованість, авторські права, торгові марки):Пропонується до продажу кар'єр блочного граніту габро у Житомирській області з усією інфраструктурою та обладнанням. Спеціальний дозвіл на користування надрами отримано у 2006 році на 20 років. Відповідно до протоколу ДКЗ від 2016 р. затверджені запаси габбро у кількості 322.7 тис.м3, у т.ч. за категоріями (тис.м3): А-153,4; В-169,3. У продаж гранітного кар'єру входить повний комплект базового обладнання та майна для роботи: фронтальний навантажувач Volvo 220E, 2004 р.в., екскаватор Volvo 360 2005 р.в., компресор Dolgokeran 75 2 шт. 2012 р.в, строчечник виробництво Італії, брил виробництво Італії, пневмомолотки, автомобіль КрАЗ 6510 повнопривідний, побутові приміщення, їдальня, котельня, гуртожитки, офіс. Габро даного родовища вважається еталоном серед чорних гранітів, які видобуваються в Україні. Завдяки однорідній структурі та насиченому чорному кольору – це ідеальний камінь для виготовлення надгробків. Зареєстровано торгову марку граніту.
Активи на правах користування (будівлі, споруди, земля):Договір оренди землі загальною площею 5,3 га.
Інші, на Ваш погляд, важливі відомості про бізнес (перспективи розвитку, членство в асоціаціях, ліцензії, що діють, та ін.):Окремо можливий продаж заводу з переробки граніту, що знаходиться неподалік від даного кар'єру габро (докладніше див. тут: http://agbiz.kiev.ua/sellers.php?action=zoom&item=7101), а також продаж другого кар'єру з видобутку рожевого граніту (докладніше див. тут: http://agbiz.kiev.ua/sellers.php?action=zoom&item=7100). Посилання треба скопіювати та вставити в адресний рядок браузера. Детальніше про продаж бізнесу з видобутку та переробки граніту - на запит.
Фотографії:



Контактна особа: Роман Євгенович
Тел.: (044)383-48-07, 492-98-78
E-mail: roman@agbiz.kiev.ua